Wednesday, March 26, 2008

Αμερικανικός Χάρτης δείχνει ποια και πού ήταν η Μακεδονία

Χάρτης - ντοκουμέντο
Φανερώνει ποια ήταν η Μακεδονία από το 1912
Ο αμερικανικός χάρτης αποκαλύπτεται από την Επιτροπή Παμμακεδονικού Αγώνα, η οποία τονίζει ότι αποδεικνύει το εγκληματικό σφάλμα της αμερικανικής πολιτικής και τα απόλυτα δίκαια της Ελλάδος.Ο ΧΑΡΤΗΣΤοποθετεί τη Μακεδονία, όπου δεσπόζει η Θεσσαλονίκη, πολύ μακριά από τα Σκόπια.

Αμερικανικός Χάρτης που εκδόθηκε στις ΗΠΑ το 1912 από τον οίκο J. G. Bartholomew δείχνει ποια και πού ήταν η Μακεδονία, τοποθετώντας την στην περιοχή όπου δεσπόζει η Θεσσαλονίκη, πάρα πολύ μακριά από τα Σκόπια που συνεχίζουν τώρα με τρόπο προκλητικό να διεκδικούν το Όνομα και άρα το Έδαφος της Βόρειας Ελλάδας. Το χάρτη αποκαλύπτει η Επιτροπή Παμμακεδονικού Αγώνα, η οποία σε χθεσινή ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο Αμερικανικός Χάρτης του 1912 αποτελεί πραγματικό αδιάσειστο ντοκουμέντο, που αποδεικνύει το εγκληματικό σφάλμα της Αμερικανικής Πολιτικής από τη μια, καθώς και τα απόλυτα δίκαια της Ελλάδος από την άλλη!!!Η σκοπιανή προπαγάνδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αποτελεί τη συνέχεια της προπαγάνδας της Εσωτερικής Επαναστατικής Οργάνωσης των Βουλγάρων, που χρησιμοποιούσε το όνομα για να προσεταιριστεί τους πληθυσμούς και να διεκδικήσει στη συνέχεια το έδαφος με το παραπλανητικό σύνθημα «η Μακεδονία στους Μακεδόνες»! Σύνθημα που παραμένει ίδιο έως σήμερα, όπως ίδιες παραμένουν και οι εδαφικές βλέψεις!Η προπαγάνδα των Σκοπίων έχει παρασύρει σήμερα στα δίχτυα του Πανσλαβισμού την πολιτική των ΗΠΑ και τη σέρνει αριστοτεχνικά σε γεωπολιτικό σοκ, αφού την έχει καταφέρει να υποστηρίζει και να εξοπλίζει μέσω του ΝΑΤΟ τα απόκρυφα σχέδιά τους για κυριαρχία στη μεσο-Ευρωρωσική και Ευρωασιατική Ζώνη!Η Επιτροπή Παμμακεδονικού Αγώνα προσθέτει ότι, επειδή η περιοχή της Μακεδονίας τότε δεν είχε απελευθερωθεί ακόμη από τα ντόπια ελληνικά ανταρτικά Σώματα του Μακεδονικού Αγώνα και τον οργανωμένο τακτικό Στρατό της ελεύθερης Ελλάδας, ο Αμερικανικός Χάρτης της Οθωμανικής Περιόδου θεμελιώνει ακλόνητα τα ελληνικά επιχειρήματα και ξεσκεπάζει τη δόλια σκοπιανική κομμουνιστική-πανσλαβική προπαγάνδα, που παρασύρει σε Βατερλώ τον Λευκό Οίκο και τα στρατηγικά Αμερικανικά συμφέροντα, που στηρίζουν και χρηματοδοτούν στην ουσία την Πανσλαβική γεωπολιτική κυριαρχία, την οποία είχε σκεπάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια ο υπαρκτός Κομμουνισμός! Η δημιουργία και αναγνώριση «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», συνεχίζει η ανακοίνωση, αποτελεί όραμα τριών αιώνων του Πανσλαβισμού, ο οποίος κρύβεται πίσω από κάθε χαμόγελο προς την Ουάσιγκτον!Έτσι η Αμερική μοιάζει σήμερα αιχμάλωτη αυτών των Σχεδίων, παράλυτη και ανήμπορη να τα εντοπίσει, να τα συνειδητοποιήσει και να αποφύγει έτσι μια βαριά ηθική και γεωπολιτική ήττα!
Αλλαγές στα σύνορα Τουρκίας – Ευρώπης
Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ Χάρτης παρουσιάζει αλλαγές στα σύνορα Τουρκίας και Ευρ
ώπης κατά τα έτη 1856 και 1878, όπως καθορίστηκαν από τις τότε Συνθήκες Παρισίων και Βερολίνου αντίστοιχα! Η περιοχή της Μακεδονίας ήταν τότε υπό Οθωμανική ακόμη κατοχή, ενώ ήταν σε εξέλιξη η προσπάθεια της Βουλγαρικής Εξαρχίας και του Πανσλαβισμού να προσεταιριστούν με κάθε τρόπο τους ελληνικούς σκλαβωμένους πληθυσμούς της Μακεδονίας, η οποία δεν έχει καταφέρει το 1821 να απελευθερωθεί όπως άλλες ελληνικές περιοχές, παρότι τ
ότε Επαναστάτησε με Αρχηγό τον Εμμανουήλ Παπά από την περιοχή Σερρών και ορ
μητήριο το Άγιον Όρος! Καμία δε Επανάσταση Σλάβων ή Σκοπιανών δεν σημειώθηκε τότε, παρά την επανάσταση Ελλήνων, που μιλούσαν και πολεμούσαν και προσεύχονταν στα Ελληνικά! Και κανένα άλλο θύμα δεν υπήρξε παρά σφαγές Ελλήνων! Επειδή Έλληνες κατοικούσαν στη Μακεδονία!

ΤΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ (simerini.com)

No comments: