Friday, July 9, 2010

Κάνει πίσω η Τζένιφερ Λόπεζ

Έφτυσε την τουρκική κουστωδία στην Κερύνεια!
"Δεν θα υποστήριζε καθεστώς που παραβιάζει ανθρ.δικαιώματα"

Μπούμεραγκ αποδεικνύεται για τους τούρκους η πονηρή πρόσκληση προς την Τζένιφερ Λόπεζ να τραγουδήσει στα εγκαίνια ξενοδοχείου που παράνομα αναγέρθηκε στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Η Λατινοαμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψη και τη συναυλία της στην κατεχόμενη Κύπρο και μιλά για μη αναγνώριση του ψευδοκράτους που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα!

Η Τζ.Λόπεζ θα τραγουδούσε σε εγκαίνια ξενοδοχείου στην περιοχή της Κερύνειας στις 24 Ιουλίου και θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγό της τραγουδιστή Μαρκ Αντονι, τα δίδυμα παιδιά τους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της.

Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην προσωπική ιστοσελίδα της Τζ.Λόπεζ το πρωί της Παρασκευής αναφέρεται ότι ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση, η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής» επισημαίνεται.

Τις τελευταίες μέρες αμερικανικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ είχαν δώσει μεγάλη δημοσιότητα στην προγραμματισμένη συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα της Κύπρου, λόγω της κινητοποίησης νέων ανθρώπων ελληνικής καταγωγής απ' όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα σε δεκάδες ηλεκτρονικές εκδόσεις και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης να συγκεντρωθούν χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας.

Σημειώνεται πως μετά την ανακοίνωση της προγραμματισμένης επίσκεψής της, το Ιντερνετ κατακλύστηκε από εκκλήσεις προς την αµερικανίδα τραγουδίστρια να αλλάξει γνώµη και να αρνηθεί την πρόσκληση.

Χιλιάδες θαυµαστές της, κυρίως Ελληνοκύπριοι, την κάλεσαν «να µην προχωρήσει σ' αυτή την προσβολή», να τραγουδήσει στα κατεχόµενα εδάφη.

Η τουρκική εταιρεία Βozgrup που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο «Cratos Ρremium» στην Κυρήνεια επέμενε μέχρι χθες ότι η JLo θα φτάσει στις 24 Ιουλίου στην κατεχόµενη Βόρεια Κύπρο όπου θα την υποδεχθεί ένα πλήθος τουρκοκυπρίων αξιωµατούχων και ότι θα συνοδεύεται από τον σύζυγό της Μαρκ Αντονι και τα δίδυµά της, τον Μαξ και την Εµ, ηλικίας δύο ετών.

Η Βozgrup υποστηρίζει πως δεν θα υπάρξουν ακυρώσεις ούτε αναβολές. «Δεν γίνεται καµία τέτοια συζήτηση», δήλωσε ο εκπρόσωπός της. «Εχει υπογραφεί συµβόλαιο και η JLo θα πληρωθεί»...
iKypros
09/07/2010

No comments: