Thursday, June 19, 2008

Ο Μπογιατζής που το παίζει δημοσιογράφος.

Αυτό το κατά τα άλλα αξιολύπητο ανθρωπάκι, που του έμελλε ακόμη και ο συμπέθερος του να τον διαολοστείλει από τον ραδιοσταθμό του προ διετίας, διότι με τα τερτίπια του λίγο έλειψε να μείνει μόνος του σαν τον κούκο μέσα στους ραδιοθαλάμους του HELLAS FM, μιας και δεν ήθελε απολύτως κανείς να δουλεύει μαζί του, όχι μόνο σαν δημοσιογράφο, πόσο μάλλον να τον είχες σαν διευθυντή προγραμμάτων.

Αυτό λιπών το λαμόγιο, πάσχων από το σύνδρομο τις λαμογίοσης, έφτιαξε ιστοσελίδα (του έφτιαξαν μάλλον) και εκδίδει ηλεκτρονική φυλλάδα, μιας και οι τεράστιες προσπάθειες του, και τον υπολοίπων λαμόγιων που τον στηρίζουν, να κάνει ραδιοφωνική εκπομπή σε διάφορους άλλους ραδιοσταθμούς, απέβησαν άκαρπες. Ο λόγος; Τα γνωστά-άγνωστα λαμόγια που τον στηρίζουν δεν είχαν το απαραίτητο έμβασμα σε ρευστό για να πληρώσουν την ραδιοφωνική ώρα. Έτσι λιπών, αυτό-ικανοποιείτε μόνος του με την ηλεκτρονική φυλλάδα του, για να γράφει τις αηδίες που είτε μονάχος του τις σοφίζεται, είτε του τις υπαγορεύουν τα λαμόγια τις ομογένειας.

Τελευταία μας είχε πρήξει κυριολεκτικά το συκώτι, με τις μεγάλες και παχουλές κουβέντες του, περί δημοκρατίας και λαού τις ομογένειας, μιλώντας για τις εκλογές που θα γινόντουσαν στην Ελληνική Ομοσπονδία τις Νέας Υόρκης. Τελικά όταν το γνωστό πλέον λαμόγιο Ντίνος Ράλλης, που έβγαζε λεφτά (αυτός και ο γιος του) από ασφάλειες που πούλαγε στην Ομοσπονδία, έχασε τις εκλογές, τότε ξέχασε και την δημοκρατία και την βούληση των αντιπροσώπων και όλα.

Λιπών Σάκη μου, μια συμβουλή έχω να σου δώσω...
Δεν είναι καθόλου ντροπή να είσαι μπογιατζής. Είναι ένα καθώς πρέπει και αξιοπρεπές επάγγελμα. Το να το παίζεις δημοσιογράφος ώμος και να γράφεις τις αρλούμπες σου Σάκη μου, ειλικρινά αυτό προσβάλλει τόσο τους δημοσιογράφους, όσο και τους μπογιατζήδες και όσους σε διαβάζουνε.

No comments: