Tuesday, July 17, 2007

Οι άνθρωποι τις αντίδρασης από απόστημα πόνου και της μικροψυχίας

Γνωστός μπογιατζής, αφού έχει απομακρυνθεί από ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό, του οπίου διετέλεσε και διευθυντής προγραμμάτων, προσπαθεί πάλι να το παίζει δημοσιογράφος, στο διαδίκτυο (internet).

Δεν έφταναν αυτά που άφησε πίσω του όταν παράτησε η παρατήθηκε από τον ραδιοσταθμό του συμπέθερου του, πλησίασε απεγνωσμένα άλλο ραδιοφωνικό σταθμό για να κάνει εκπομπή. Παρ’ όλη την βοήθεια και το σπρώξιμο της γνωστής κλίκας τον στασιαστών τις Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης (γνωστούς ως ταλιπάν) για να του πληρώνουν τον χρόνο τις εκπομπής, οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες. Έτσι λοιπών ο μπογιατζής-δημοσιογράφος γράφει τις ασυναρτησίες του στολισμένες από σωρεία ανακριβειών στο διαδίκτυο.

Τελευταία τα έχει βάλει με τον επίτιμο πρόεδρο και ευεργέτη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, κ. Βασίλειο Σταθάκο, επειδή ο άνθρωπος έβαλε και πάλι το χέρι στην τσέπη του και προσφέρει $15,000 για τις οικονομικές ανάγκες του συνεδρίου για τον Ελληνισμό στην Αμερική που διοργανώνει η ομοσπονδία.
Ε, αν αυτό δεν είναι κατάντια για τον εν λόγο μπογιατζής-δημοσιογράφος, ε, δεν ξέρω τι είναι.

Τόσα σοβαρά θέματα υπάρχουν για να μπορέσει να ασχοληθεί αυτός ο κύριος, αν θέλει να το παίζει δημοσιογράφος. Έχουμε ένα σωρό εθνικά θέματα, που δεν του κεντρίζουν την περιέργεια, έχουμε τόσα σοβαρά θέματα για τα παιδία μας, και το μέλλον της κοινότητας μας σε αυτή τι χώρα που ζούμε, αλλά πάλι δεν ιδρώνει το αυτί του κυρίου αυτού.

Ε λοιπόν, σωστά σας ζωγράφισε ο κ. Σταθάκος.... σαν ανθρώπους τις αντίδρασης από απόστημα του πόνου και της μικροψυχίας