Thursday, July 19, 2007

Απαράδεκτο Ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου γιά τα Σκόια


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ

Η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, άκουσε με ικανοποίηση καταρχήν τις τελευταίες (17-7-2007) δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για το θέμα των Σκοπίων, με τις οποίες χαρακτήρισε με παρρησία ως «συνολικά αρνητικό» το πρόσφατο, απαράδεκτο Ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, όπου παρά την απάλειψη όρων «μακεδονικός-ή», διατυμπανίζεται το ανεμπόδιστο της ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε., ελεύθερα και με όποιο όνομα επιθυμούν, παρότι επισήμως διατηρούν προκλητικά στο Σύνταγμά τους και την προπαγάνδα τους την ελληνική ιστορική ονομασία «Μακεδονία»! Η θέση του Δημάρχου για Βέτο και Δημοψήφισμα, είναι επίσης στη σωστή κατεύθυνση, αλλά οφείλει να γίνει συγκεκριμένη, δυναμική και απαιτητική!
Να δηλωθεί δηλαδή στη διαπασών, από πλευράς του ιστορικού Δήμου, που φέρει το όνομα της αδελφής του Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης, ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ πλέον από την Κυβέρνηση άμεσο, ξεκάθαρο και προκαταβολικό ΒΕΤΟ στην προσπάθεια ένταξης των Σκοπίων με το προσχηματικό όνομα FYROM και στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.! Δηλαδή ΒΕΤΟ και στο FYROM! Και να δηλωθεί μάλιστα δημόσια από τώρα, για να φέρει και αποτελέσματα! Διότι εάν υπάρξει Κυβέρνηση, που θα βάλει τα Σκόπια σαν FYROM στο όνομα και «Μακεδονία» στο Σύνταγμα σε ΝΑΤΟ ή Ε.Ε. τότε θα μιλούμε για εθνικό έγκλημα! Που θα έχει όμως συνενόχους όσους αδράνησαν, αοριστολόγησαν, φυγομάχησαν, υπονόμευσαν και δεν αντιστάθηκαν έγκαιρα, έμπρακτα, σθεναρά και δυναμικά! Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ & Ε.Ε. ΨΕΥΤΟ«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΥΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ-ΑΛΛΟΘΙ FYROM, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙΡΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ! Η αγνόηση αυτής της βασικής παραμέτρου, θα αποτελεί από εδώ και πέρα ασυγχώρητη Πρόκληση!
Τέλος, η Επιτροπή σημειώνει και υπογραμμίζει παράλληλα, πως το μεγαλύτερο και ισχυρότερο προπαρασκευαστικό Βέτο και Δημοψήφισμα ταυτόχρονα, είναι το ΝΕΟ, ΜΕΓΑ, ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, το οποίο θα αποτελέσει την άμεση και ευθεία απάντηση του λαού μας σε όλα τα ξένα κέντρα αποφάσεων, θα στηρίξει την Ελληνική Διπλωματία και θα δώσει πανίσχυρα διεθνή επιχειρήματα στην όποια Ελληνική Κυβέρνηση, να μείνει πιστή, αμετακίνητη και αποφασιστική στις Εθνικές Θέσεις για τελεία απαλοιφή του ελληνικού ονόματος υπό οιαδήποτε μορφή και γραφή από το Σύνταγμα, το Στρατό, τα Σχολικά Βιβλία, τα Σύμβολα και όλη τη δημόσια ζωή της γειτονικής πολυεθνικής χώρας! Καλούμε το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, σε κοινή και στενή συνεργασία, για την επίτευξη όλων των παραπάνω και ιδίως για την αιχμή της «σάρισας», που είναι το νέο, Μέγα, Πανεθνικό Συλλαλητήριο! Αυτό που τελικά μετράει και αυτό που υπολογίζουν όλοι! Τη γιγάντια, μαζική κινητοποίηση του ελληνικού λαού! Του λαού που έχει αναφαίρετο δικαίωμα και ιερή υποχρέωση να υπερασπίζεται σθεναρά την ιστορία, το όνομα, και την ταυτότητα των χιλιάδων ετών του! Χωρίς κομματικές, μικροπολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες και ενδοιασμούς!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ
Μακεδονία 18 Ιουλίου 2007


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ