Thursday, July 5, 2007

Ο Σύλλογος «σφραγίδα» El Greco του Λαμπράκη έχασε 3η κατά σειρά - δικαστική απόφαση

Οι κύριοι που έχουν στα συρτάρια τους σφραγίδες από συλλόγους μαϊμούδες επιμένουν.

Αφού η δικαιοσύνη δεν είναι με το μέρους τους ταραξίες, αποφάσισαν λυπών οι ταραξίες να σαμποτάρουν κάθε έργο τις Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων και με την λάσπη και τις αναλήθειες να εμποδίζουν το έργο της και να διασύρουν το όνομα της.

Με μια ακόμα -την 3η κατά σειρά - δικαστική απόφαση καταπέλτη εναντίον εκείνων που κατέφυγαν στα δικαστήρια και εξακολουθούν να καταγγέλλουν ως παράνομη την παρούσα διοίκηση της Ομοσπονδίας που προήλθε από τις εκλογές της 4ης Ιουνίου του 2006, συμπληρώνεται το σκηνικό των δικαστικών διενέξεων που άνοιξαν με την προσφυγή στη δικαιοσύνη ο σύλλογος El Greco του κ. Κωνστατή Λαμπράκη και η παρέα του. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό απερρίφθη το τρίτο κατά σειρά αίτημα επίσπευσης της διαδικασίας της έφεσης που είχε υποβληθεί σε προηγούμενο αίτημα για ακύρωση των εκλογών εκ μέρους των εναγόντων οι οποίοι αν και έχασαν πρωτόδικα εν τούτοις υπέβαλαν όπως είχαν δικαίωμα έφεση κατά της πρώτης δικαστικής αποφάσεως. Υπενθυμίζεται ότι οι ενιστάμενοι κατά των εκλογών της 4ης Ιουνίου έχουν χάσει και τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων κατά της παρούσας διοίκησης. Η δικαστική συνέχεια προβλέπεται μακρά και σύμφωνα με νομικούς κύκλους η όλη διαδικασία με τις ενστάσεις, τις αναβολές και άλλες νομικές παραστάσεις δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί αρχές του 2009. Ως τότε όμως θα έχουν γίνει νέες εκλογές όπως προβλέπει το καταστατικό σύμφωνα με το οποίο ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών γίνεται πάντα κατά το μήνα Ιούνιο(του 2008) . Αξιζει να αναφερθη πως ο σύλλογος El Greco είναι ένας από τους συλλόγους «σφραγίδες» που ουσιαστικά ελέγχετε από τον κ. Λαμπράκη.

Μαζεύουν λυπών υπογραφές από δυσαρεστημένους και παρασυρμένους συλλόγους και μαζί με τους συλλόγους «σφραγίδες» θα ζητήσουν γενική συνέλευση με αίτημα για νέες πρόωρες εκλογές. Συμπαραστάτης δε στην προσπάθεια τους είναι τοπική ημερήσια εφημερίδα, που ως γνωστό διασύνδεετε με την οικογένεια Μητσοτάκη και φυσικά προωθεί και εδράζει τις θέσης και τα συμφέροντα του.